Ben Affleck, regizorul unui film independent dedicat personajului Batman

Actorul american Ben Affleck va regiza un film independent dedicat personajului Batman, a anunţat, marţi, Kevin Tsujihara, CEO-ul studiourilor Warner Brothers, citat de Associated Press.

Ben Affleck interpretează personajul Batman în filmul ”Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”, lansat pe marile ecrane în acest an, iar numele lui a fost intens vehiculat în presa internaţională ca posibil regizor al următorului opus din această franciză.

Kevin Tsujihara a confirmat această informaţie, marţi, la CinemaCon, un eveniment organizat anual în Las Vegas, la care participă numeroşi patroni de cinematografe.

Noul film independent cu Batman face parte din planurile studiourilor Warner Bros. de a extinde universul cinematografic inspirat din benzile desenate DC Comics, în acelaşi fel în care studiourile Disney colaborează cu grupul editorial Marvel.

Studioul Warner are în pregătire cel puţin 10 filme în cadrul acestui proiect de amploare, inclusiv ”Suicide Squad”, ”Wonder Woman” şi ”Justice League”. 

Ben Affleck, care va regiza şi ”Live By Night” pentru studiourile Warner Brothers, a fost şi el prezent la ComicCon, alături de Amy Adams, care interpretează personajul Lois Lane în filmul ”Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”. Ben Affleck a confirmat faptul că atât el, cât şi Amy Adams, vor fi prezenţi în pelicula ”Justice League”, regizată de Zack Snyder, aflată în prezent în producţie, la Londra.