Confidenţialitate

Un bebeluș de doar o lună a murit la SJU Târgu Jiu, la 24 de ore de la internare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă | AUDIO

Un bebeluș de doar o lună a murit la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, în această dimineață, după ce părinții fuseseră cu el la spital, cu o zi înainte și au fost trimiși acasă. Li s-a spus de către medici că micuțul nu are nicio problemă, doar este constipat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Medicii nu își pot da seama care este cauza care a dus la decesul bebelușului și au cerut medicilor legiști din Târgu Jiu să efectueze urgent necropsia. Părinții micuțului îl aduseseră în spital cu nici 24 de ore înainte, iar problema constatată de cadrele medicale a fost aceea că micuțul este constipat. I-au prescris un tratament, iar apoi părinții au fost trimiși acasă cu micuțul, precizându-li-se  că nu suferă de alte afecțiuni.

În această dimineață, părinții bebelușului au ajuns din nou la spital cu el, însă acesta deja se afla în stop cardiorespirator.

Medicii au încercat resuscitarea lui mai bine de o oră, dar manevrele nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.

Cauza este încă necunoscută. Ca să fie elucidat cazul, se așteaptă necropsia. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Campionul european la mountain bike, Vlad Dascălu, suspendat pentru 17 luni de Tribunalul anti-dopaj al Uniunii Cicliste Internaționale. Reacția FRC | AUDIO