Confidenţialitate

Beatrice Mahler, despre categoria de pacienți COVID-19 care trebuie să primească antivirale | AUDIO

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” a fost invitata lui Cătălin Striblea în emisiunea „Deșteptarea României” la Europa FM. Ascultatorii Europa FM au întrebat ce pacienți trebuie să primească tratament cu antiviralele.

„Tratamentul cu antivirale este recomandat de la început, în momentul în care pacientul are febră, dureri musculare, cu mențiunea că în acest moment, în România, nu avem decât antivirale care nu sunt cu destinație certă pentru infecția SARS-CoV-2, dar și-au dovedit într-o oarecare măsură utilitatea la acești pacienți. Așteptăm antiviralele despre care tocmai aflăm vești zilele acestea.

Din punctul meu devedere, tratamentul antiviral, așa cum și recomandă ghidurile, se administrează excluzând formele ușoare – dacă faci un pic de febră și cedează cu Paracetamol și starea generală se ameliorează nu mai ai de ce să iei un tratament care, până la urmă, are și efecte adverse”, a explicat Beatrice Mahler la Europa FM.

Citește și: Beatrice Mahler: „Oxigenul nu arde plămânii. Introducem oxigen în concentrație mare pentru a obliga plămânul să respire cu zone mai puțin folosite”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.