Confidenţialitate

Beatrice Mahler: „Cel mai bun tratament anti-COVID de până acum este cel cu anticorpi monoclonali” | AUDIO

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” a fost invitata lui Cătălin Striblea în emisiunea „Deșteptarea României” la Europa FM. Beatrice Mahler a spus că cel mai bun tratament anti-COVID de până acum este reprezentat de anticorpii monoclonali, în special dacă este administrat în primele șapte zile de boală, iar pacientul se prezintă la spital pentru a primi o astfel de perfuzie.

„Trebuie să te prezinți la un spital în primele șapte zile de la debutul simptomelor, trebuie să ai saturația de oxigen bună, trebuie să ai una din comorbidități – dacă ești obez, ai hipertensiune, ai tiroidită autoimună – te poți prezenta la un spital, primești perfuzia cu anticorpi monoclonali și este tratamentul care este de elecție în acest moment de la primele simptome de boală. Din punctul meu de vedere, asta este direcția către care trebuie să ne îndreptăm în tratamentul pacienților noștri, cu condiția ca ei să vină pentru perfuzia respectivă la spital”, a spus Beatrice Mahler la Europa FM.

La momentul prezenței în emisiunea „Deșteptarea României” de vineri, 5 noiembrie 2021, Marius Nasta avea 200 de doze de anticorpi monoclonali, conform managerului Institutului.

Citește și: Beatrice Mahler, despre pacienții COVID care amână internarea: „Ajung la camera de gardă cu insuficiență respiratorie, în ultimele clipe de viață”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.