Confidenţialitate

Bateristul trupei Iris, Nelu Dumitrescu, se întoarce pe scenă după mai multe luni de absență

Bateristul și liderul trupei Iris,  Nelu Dumitrescu,  se întoarce pe scenă, după mai multe luni de absență, timp în care i-a ținut locul fiul său.

Artistul a avut probleme de sănătate și s-a tratat în toată această perioadă.

În vârstă de 61 de ani, Nelu Dumitrescu a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, însă acum starea sa de sănătate este bună.

Bateristul trupei Iris a vorbit, în exclusivitate pentru Europa FM, despre cele întâmplate.

Aveam un cancer și a trebuit să-l tratez din luna octombrie până acum și de-asta și pe site la noi o să trec, să mulțumesc băiatului meu și fanilor care au știut, dar au tăcut din gură, o grămadă de prieteni și de artiști au știut, dar n-au vrut să facă comentarii”, a povestit, pentru Europa FM, Nelu Dumitrescu.

Liderul trupei Iris ne-a declarat că starea sa de sănătate este acum bună și, în aproximativ o lună, va urca din nou pe scenă.

Am făcut analizele acum o săptămână și, după 6 luni de citostatice, mi-a ieșit că acele celule au murit. Mă refac, să mă pun și eu pe picioare că te distrug citostaticele alea. Mulțumesc celor de la Fundeni, domnului doctor”.

Nelu Dumitrescu a spus că, până la întoarcerea sa pe scenă, locul său va fi ținut de fiul lui.

Băiatul meu o să bată, îl mai las încă o lună de zile.  Trupa Iris are concert vineri la Pitești, sâmbătă la Vâlcea și duminică undeva lângă Târgu-Mureș”, a adăugat Nelu Dumitrescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În urmă cu câțiva ani, şi solistul Cristi Minculescu a avut probleme de sănătate.  El a fost supus atunci unui transplant de ficat.