Bătălia Hiturilor: Janis Joplin vs. Bob Marley

La începutul săptămânii, Vlad Petreanu şi Monica Anghel au propus doi grei ai muzicii: Janis Joplin şi Bob Marley .

Dacă Vlad Petreanu a mers pe mâna lui Bob Marley, Monica Anghel a militat pentru Janis Joplin. Luni, ascultătorii matinalului Europa FM, ‘Deşteptarea’, au fost mai romantici şi au votat în proporţie covârşitoare pentru hitul ‘Could you be loved’. Cât timp au sunat ascultătorii la Europa FM, George Zafiu a încercat să rămână un arbitru imparţial, contabilizând doar opţiunile pentru Monica sau Vlad.

Could You Be Loved‘, cântec lansat de Bob Marley & The Wailers în 1980, a avut cel mai mare succes în Noua Zeelandă şi în Elveţia, unde a urcat până pe locul doi în topurile locale. Americanii au fost printre ascultătorii care s-au lăsat cel mai greu impresionaţi de Bob Marley & The Wailers, în SUA single-ul ajungând doar până pe locul 56.

Printre versurile devenite celebre din acest cântec este ”The road of life is rocky; And you may stumble too. So while you point a finger, someone else is judging you’, o reluare a unei idei din piesa ‘Judge Not‘, prima înregistrată de Bob Marley, în anul 1962.

Reascultă aici Bătălia Hiturilor de luni