Bătălia hiturilor a devenit comică – Paul Surugiu vs. Fuego (AUDIO)

Joi dimineaţă, în Deşteptarea, Monica Anghel şi Vlad Petreanu s-au duelat în piese.

Monica Anghel l-a ales pe Fuego, în timp ce Vald Petreanu a zis că merge pe mâna ‘clasicului’ Paul Surugiu. Deşi sunt unul şi acelaşi cântăreţ, ascultătorii Europa FM care au intrat în direct în ‘Deşteptarea’ au avut ceva dificultăţi în a face alegerea.

Hitul ‘Cât de frumoasă eşti, femeie’ s-a luptat cu ‘Împodobeşte mamă bardul’. Cum ascultătorii Europa FM sunt cei mai deştepţi, ei au intrat în jocul propus de realizatorii matinalului, Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu şi au ales între cele două, dar la final, Paul Surugiu a fost doborât cu tot cu hitul clasic de sărbători al românilor, ‘Împodobeşte mamă bradul’, câştigător fiind Fuego.

Între voturile şi glumele ascultătorilor care au sunat la Europa FM, Bogdan i-a făcut o dedicaţie specială lui FuegoRammstein – ‘Du Hast’.

Paul Ciprian Surugiu, pe numele de scenă Fuego, şi-a ales porecla folosind 50 de biletele cu cuvinte din dicționarul spaniol-român, din care el a extras cu ochii închiși unul – s-a nimerit să fie ‘Fuego’, după cum a povestit chiar el. Fuego a absolvit Şcoala Populară de Artă, secţia canto, Cluj-Napoca şi Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice, a urmat cursuri de canto şi s-a remarcat în special prin piese cântate în preajma sărbătorilor de iarnă.