Bătaie la primărie. Consilier: „Mi-a scos ochiul!” Primar: „Dacă vroiam să-i scot ochii … îi dădeam un pumn în bot””

Bătaie ca la ușa cortului, pe holul unei primării din teleorman.

S-a întâmplat în comuna Botoroaga, unde un consilier spune că primarul i-a scos ochiul, iar primarul zice că … a primit un pumn.

Totul a început la finalul unei ședințe tensionate de consiliu local, în care primarul și consilierul local s-au înjurat.

Motivul – o hotărâre de consiliu , privind majorarea indemnizațiilor consilierilor.

Consilierul PSD a propus ca majorările să fie donate în contul unui spital din București, iar primarul a susținut că e ilegal să obligi oamenii să doneze indemnizațiile.

De aici până la injurii – un drum foarte scurt. Ulterior, ambii au ieșit pe holul instituției, unde a început o luptă corp la corp.

Constantin Dorobanțu, Consilier PSD: „ A vrut să mă lovească cu capul în nas. M-a lovit, de fapt, dar puțin. A mai vrut să mă mai lovească o dată, dar l-am împins cu podul palmei … el zice că l-am lovit cu pumnul, dar … eu am făcut sport de performanță și dacă-l loveam cu pumnul … După aceea au intervenit consilierii lui, m-au prins de mâini, de cap, m-au imobilizat, și el când a văzut s-a năpustit asupra mea, mi-a băgat degetul în ochi și a început să împingă să-mi scoată ochiul.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primarul PNL Mihail Cojocaru are o altă varianta.

„Păi, dacă era să-i scot ochiul … nu-i scoteam ochiul, îi dădeam un pumn în bot, în nici un caz să-i scot ochiul. Mi-a pus mâna în plex, și cu dreapta mi-a dat un pumn zdravăn, în față. Nici nu mă așteptam la așa ceva. I-am zis … mă, Costele, nu e corect! M-a împins de era să mă arunce de la balustradă, că eram la etaj.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În urma altercației, primarul s-a ales cu fața învinețită, iar consilierul local cu o operație la ochi.

Ambii vor să facă, însă, plângeri penale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS