Bătaie generală pe o plajă din Vama Veche | VIDEO

Mai mulți tineri au fost filmați pe când să băteau pe o plajă din stațiunea constănțeană Vama Veche.

Poliția anunță că fac cercetări.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini de pe o rețea de socializare, în care se prezintă un incident din stațiunea Vama Veche, vă comunicăm faptul că, din primele informații, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineți, în mod spontan. Precizăm faptul că polițiștii nu au fost sesizați cu privire la acest incident și, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment”, transmite Poliția Constanța.

Ancheta vizează tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii constănţeni au dat amenzi în urma unui spectacol organizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe plaja din Tuzla, la care nu erau respectate normele de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Sancțiunile totalizează 10.000 de lei.

“Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă, mai multe persoane participând la un spectacol de muzică mixată de un DJ. Organizatorul acestui eveniment a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, iar participanţii aflaţi la faţa locului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei’, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Constanța.

Autoritățile le reamintesc cetăţenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS