Confidenţialitate

Bastien și Lori Lo au lansat, în Clubul de Weekend, prima lor colaboare – ”About us” | VIDEO

Bastien și Lori Lo au lansat, vineri seara, piesa ”About us”, în direct la Europa FM, în Clubul de Weekend, cu Toader Păun.

Cei doi artiști au povestit că piesa ”About Us” este prima dintr-o serie de 5 pe care vor să le înregistreze împreună până în primele luni ale anului următor.

Întrebați de Toader Păun dacă povestea de dragoste din clip este una care-i leagă și în afara lui, cei doi au spus doar că sunt foarte buni prieteni iar chimia dintre ei funcționează doar pe plan artistic.

Lori Lo a lămurit și cum a ajuns la acest nou nume de scenă, după ce până acum se prezenta doar cu Lori . Loredana Ciobotaru spune că vrea să evite confuzia cu Loredana Groza, alintată adesea și ea Lori.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Lori Lo a câștigat mai multe premii la diverse festivaluri de muzică ușoară, toate având o contribuție importantă în experiența sa muzicală și scenică, dar cel care i-a adus cele mai multe realizări, făcând-o să intre în atenția publicului larg, a fost participarea sa, în 2013, la ediția a doua a show-ului Vocea României.

Bastien s-a remarcat prin mai multe colaborări inspirate în ultima vreme, fiind ușor de remarcat datorită timbrului vocal deosebit. Sebastian Tudor, aka Bastien, este un tânăr singer/songwriter din București. În luna iunie, el a lansat, în Clubul de Seară, single-ul ”Talk to Me”, alături de Vanotek.