Barna: Vom depune moţiune de cenzură

Liderul Uniunii Salvați România consideră că executivul PSD-ALDE trebuie să demisioneze din cauza modului în care a organizat alegerile europarlamentare în străinătate.

“Acest Guvern trebuie să plece, în primul rând pentru ce a făcut diasporei. Acolo, nu e nimic de argumentat, exact acelaşi ministru de Externe, exact ca în 2014 (…) Era clar că a fost o strategie ca românii din diaspora să nu voteze. Nu a fost o greşeală a unui funcţionar, nu a fost o întâmplare, a fost o strategie ca diaspora să nu voteze pentru că ştiau, vorbesc de majoritatea PSD-ALDE, că nu vor avea voturi din diaspora şi atunci au încercat să blocheze”, a declarat, marţi seară, Dan Barna, invitat fiind la Antena 3.

“Vom depune moţiune de cenzură! Am discutat chiar astăzi cu celelalte partide din opoziţie, cu PNL, cu PMP … Am discutat şi cu UDMR-ul astăzi…  Am discutat şi cu domnul Victor Ponta, deci vom depune în perioada următoare moţiune de cenzură. E o chestiune de zilele şi săptămânile următoare. (….)  înţeleg că cei de la ALDE au, în scurt timp, un congres să vadă dacă mai rămân sau nu în coaliţie, după rezultatul catastrofal care practic i-a scos din Europa”, a adăugat liderul ALDE.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS