Confidenţialitate

Vicepremierul Barna: Nu se pune problema niciunei remanieri

Vicepremierul Dan Barna a exclus, vineri, scenariul remanierii unor miniştri ai alianței USR-PLUS.

“Am văzut în media şi în spaţiul public (…) propuneri de remanieri potenţiale, sau de altă natură. O să fiu neechivoc aici: nu se pune problema niciunei remanieri!”, a spus acesta la Digi 24.

“USR-PLUS susţine cu toată fermitatea, cu toată forţa noastră politică, şi parlamentară, şi socială, echipa de miniştri, cei şase miniştri pe care îi avem în Cabinet şi secretarii de stat”, a adăugat Dan Barna.

Potrivit vicepremierului, evaluarea activității miniștrilor va fi “permanentă”.

În schimb, Dan Barna “regretă” plecarea Florinei Presadă din USR, considerând că aceasta “era om valoros în echipa USR”.

“Mie îmi pare rău că a decis să plece. Are oricând uşa deschisă în USR dacă doreşte să revină. I-am urat succes în noua abordare pe care a anunţat-o şi în spaţiul public. Oricând e bine venită”, a spus liderul formațiunii.

Dan Barna a explicat gestul Florinei Presadă prin nemulţumirea acesteia “că nu a obţinut o funcţie pe care şi-a dorit-o”.

Fost senator, Florina Presadă a anunţat, vineri, pe Facebook, că demisionează din USR, ca urmare a deciziei conducerii partidului de a-l numi pe Călin Badiu, care este consilier judeţean la Timiş şi programator în cadrul unei companii locale, în postul de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.