Confidenţialitate

Barna: Nu există temei pentru renumărarea voturilor în Sectorul 1. Clotilde Armand a câștigat | AUDIO

Dan Barna spune că primar al Sectorului 1 va fi Clotilde Armand și este de părere că nu există niciun temei pentru renumărarea voturilor.

“Clotilde Armand a câștigat Sectorul 1 cu aproximativ o mie de voturi în față. Vrem să ne asigurăm că nu apar magii prin saci sau că nu apar alte procese verbale din care ar lipsi semnături.

Mai sunt 10-11 secții de validat. Sper și îmi doresc ca până la sfârșitul acestei seri să avem și acest sector închis, din care PSD să dă greu dus. (…) Nu există niciun temei pentru renumărarea voturilor”, spune liderul USR.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Barna apreciază că este o glumă explicația potrivit căreia persoana asupra căreia au fost găsite procese verbale este curier și că există suspiciuni de fraudă la alegerile din acest sector.

„Miza e că lucrurile nu pot rămâne așa. Nu putem să închidem din nou ochii la o dovadă de furt. (…) Încercarea de fraudare rezultatul alegerilor este infracțiune. (…) Camera identificată deasupra biroului electoral este un atelier de manufactură electorală al PSD. (…) La Sectorul 1 am prins PSD furând”, a mai spus liderul USR.