Confidenţialitate

Bărbat acuzat că a sechestrat și abuzat doi minori

Un bărbat a fost reținut sub acuzația că sechestrat și abuzat sexual doi minori instituționalizați. Polițiștii au găsit un băiat în locuința suspectului din județul Călărași și altul într-un bloc din Capitală.

Suspectul, în vârsta de 52 de ani, este din localitatea Fundeni Frunzărești, județul Călărași.

Unul dintre copii a fost închis într-o baracă din localitatea Fundeni Frunzărești, iar celălalt a fost găsit într-un bloc din București. Polițiștii Capitalei au fost sesizați inițial cu privire la dispariția unui minor dintr-un centru de plasament, acesta nefiind însă la prima dispariție.

Echipajele care au plecat în căutarea minorului au avut indicii că acesta s-ar afla într-o locuință din localitatea Fundeni Frunzărești. Acolo au găsit, însă, un alt minor sechestrat într-o baracă, fiind identificat și proprietarul locuinței.

Băiatul ar fi fost agresat sexual de bărbat. Ulterior, după mai multe cercetări, primul copil dat dispărut a fost găsit sechestrat la o adresă din Sectorul 3 al Bucureștiului, care îi aparținea aceluiași bărbat.

Aceleași surse arată că, potrivit primelor indicii, bărbatul ar profita de situația precară a unor minori pentru a-i agresa, acesta fiind un mod de operare.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar bărbatul a fost reținut.