Băncile şi oficiile poştale vor fi închise în perioada 16-17 aprilie

Oficiile Poştei Române şi agenţiile bancare din România vor fi închise în perioada 16-17 aprilie, cu exceptia anumitor sucursale situate în centrele comerciale. În data de 15 aprilie, unităţile vor funcţiona după programul normal, aferent unei zile de sâmbătă.

Banca Comerciala Romana (BCR) a anunţat că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în perioada 16-17 aprilie 2017.

În zilele de 16 si 17 aprilie 2017, agenţiile Raiffeisen Bank din toată ţara vor fi închise, excepţie făcând unităţile deschise în supermarket-uri, mall-uri şi reţeaua Selgros, care vor avea un program special.

În 16 şi 17, unităţile BRD nu vor avea program de lucru cu clienţii, cu excepţia celor situate în centrele comerciale, al căror orar a fost aliniat la cel al respectivului centru comercial.

Prin contact center-ului BRD, sâmbătă 15 aprilie, în intervalul orar 08:00 – 14:00, echipa MyBRD Contact va fi la dispoziţia clienţilor pentru operaţiuni standard (informaţii generale/subscrieri/suport produse & servicii BRD şi operaţiuni: plăţi facturi/ transferuri intra şi interbancare).

Compania Naţională Poşta Română a informat că în perioada 16-17 aprilie, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

”Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora prima şi a doua zi de Paşti sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Sâmbătă, 15 aprilie, subunităţile poştele vor funcţiona conform programului normal de lucru aferent zilei de sâmbătă. Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în ziua de 14 şi 15 aprilie 2017 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie”, a anunţat Poşta Română.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS