Confidenţialitate

BALOTEȘTI: Therme București, evacuat în urma incendiului

Complexul de agrement Therme București a fost evacuat în această seară.

”Astăzi, în jurul orei 19.00, un incendiu a izbucnit la un depozit al unei fabrici situate la peste o jumătate de kilometru de Therme București și 3 kilometri de Aeroportul Internațional București. Incendiul nu a afectat perimetrul pe care este situat complexul Therme Bucuresti”, ne-au declarat reprezentanții centrului de agrement.

Therme București a luat masura preventivă de închidere a centrului în cel mai scurt timp de la declanșarea incendiului și fără ca acest lucru să fi fost cerut de autorități în prealabil. De asemenea, accesul spre ieșire al celor aproape 1.000 de clienți s-a facut prin două cordoane: un cordon destinat clienților care au dorit să își recupereze tariful de intrare și un cordon destinat clienților care au dorit să părăsească centrul fără alte formalități de plată sau returnare de tarif”, se arată într-o poziție oficială comunicată Europa FM de reprezentanții Therme București .

Din incinta complexului se pot vedea norii denși și se poate simți fumul  degajat de incendiul care a cuprins deja, în localitatea Balotești, o suprafața de peste 7.000 de metri pătrați.

Pompierii recomandă populației care locuiește în zona incendiului să rămână în locuințe până la stingerea acestuia și să evite să se deplaseze în zonă.

Oamenii trebuie să închidă ușile și ferestrele locuințelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, să părăsească zona de manifestare și să identifice locuri sigure, aerisite.

Focul s-a extins și la un alt depozit, în care se află materiale plastice, lemnoase și recipienți aflați sub presiune, iar flăcările depășesc partea superioară a acoperișului cu peste 10 metri, a declarat pentru Europa FM  Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) București-Ilfov.

Circulație îngreunată pe DN1 Bucureşti – Ploieşti

BALOTEȘTI: Incendiu extrem de puternic. Se ia în calcul evacuarea populației