Axl Rose ar putea să-l înlocuiască pe solistul de la AC/DC

Axl Rose, solistul trupei Guns N’ Roses, ar putea fi invitat să cânte alături de grupul rock AC/DC în secţiunea nord-americană a turneului formaţiei australiene, potrivit mai multor articole apărute, recent, în presa internaţională, informează nme.com, citat de News.ro.

Trupa AC/DC a anunţat recent că va reprograma cele 10 concerte din cadrul turneului „Rock or Bust” din SUA, deoarece Brian Johnson a fost sfătuit de medici să nu mai cânte, altfel riscă pierderea totală a auzului.

AC/DC a dat publicităţii un comunicat de presă, prin care a confirmat faptul că show-urile din turneul nord-american „vor fi reprogramate în acest an, cel mai probabil cu un solist invitat”.

Potrivit zvonurilor recente, Axl Rose ar urma să colaboreze cu AC/DC pentru restul turneului. Agentul de presă al grupului AC/DC, contactat de jurnaliştii de la New Musical Express, a făcut următoarea declaraţie: „Nu am nimic oficial de anunţat. Vă voi ţine la curent dacă această stare de fapt se va schimba”.

Site-ul Alternative Nation a publicat deja un articol în care se afirmă că Jason Bailey, un DJ de la un post de radio din Atlanta, a spus că „o sursă foarte bună” l-a informat în legătură cu faptul că Axl Rose va cânta cu AC/DC în cele 10 show-uri din turneul nord-american şi că solistul trupei Guns N’ Roses „a fost adus cu avionul în Atlanta pentru a participa la o audiţie cu membrii trupei AC/DC”.

GnR Truth, un fansite dedicat trupei Guns N’ Roses, afirmase anterior că Axl Rose a fost văzut recent în Atlanta, alimentând astfel speculaţiile despre o audiţie cu membrii trupei AC/DC.

De asemenea, trupa Guns N’ Roses a anunţat că se va reuni în formula sa originală – din care fac parte solistul Axl Rose, chitaristul Slash şi basistul Duff McKagan – în acest an şi că va cânta la Festivalul Coachella, în aprilie. Trupa californiană va susţine şi câteva show-uri în Las Vegas, ce ar putea fi urmate de alte concerte, în vara acestui an.

Foto: Axl Rose/Wikipedia