Axl Rose, alte 10 concerte alături de AC/DC – VIDEO

Grupul AC/DC a anunţat, miercuri, că Axl Rose, solistul trupei Guns N’ Roses, va participa la turneul pe care trupa australiană îl va susţine în vara acestui an în America de Nord, ce va include 10 concerte, potrivit Le Figaro.

Axl Rose colaborează cu AC/DC ca solist-invitat al trupei, pentru a îl înlocui temporar pe Brian Johnson, după ce rockerul în vârstă de 68 de ani a fost sfătuit de medici să renunţe la concerte, din cauza ”riscului de a-şi pierde definitiv şi total auzul”.

Din acest motiv, trupa AC/DC a fost nevoită să îşi amâne o serie de concerte din turneul ei mondial ”Rock or Bust”, pe care l-a reluat cu secţiunea europeană a acestuia, ce a debutat cu un show la Lisabona, la începutul lunii mai, avându-l ca solist pe Axl Rose.

Axl Rose îşi va încheia într-o primă fază colaborarea cu AC/DC odată cu încheierea secţiunii europene a turneului trupei australiene, cu un show în Germania, pe 15 iunie.

Apoi, rockerul american îşi va relua calitatea de solist al trupei Guns N’ Roses, alături de care va susţine un turneu nord-american, denumit ”Not In This Lifetime”. 

După aceea, Axl Rose va cânta din nou cu trupa AC/DC, într-o serie de 10 concerte în America de Nord. Această secţiune nord-americană va încheia turneul mondial ”Rock and Bust” al formaţiei australiene, ce a debutat anul trecut, al Festivalul Coachella din California.

Seria de 10 concerte pe care AC/DC le va susţine în America de Nord va debuta pe 27 august, la Greensboro, în Carolina de Nord. Mini-turneul american al grupului AC/DC se va încheia pe 20 septembrie, cu un concert la Philadelphia.

Sursă: News.ro