Avocatul Piperea, propus de PNL să conducă filiala liberalilor din București

Conducerea PNL i-a propus avocatului Gheorghe Piperea să conducă PNL București, filială condusă până de curând de Cătălin Predoiu.

Gheorghe Piperea a recunoscut pe pagina sa de Facebook că a primit această ofertă de la PNL să conducă organizația din București. Avocatul a mai spus că va lua o decizie săptămâna viitoare. Totodată a scris că în cazul în care va accepta propunerea, ar păstra tandemul cu deputatul Daniel Zamfir, cu care a colaborat foarte mult la legea dării în plată.

”Prieteni, zilele trecute am primit o ofertă oarecum surprinzătoare din partea PNL, de a prelua conducerea organizaţiei de Bucureşti. E o provocare. Având în vedere, însă, multiplele proiecte în care sunt implicat, precum şi perspectiva reducerii suplimentare a timpului alocat familiei (şi asa insuficient), vă spun că nu am acceptat încă propunerea”, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

”Desigur că veţi fi de acord cu mine că fără implicarea domnului deputat Zamfir, realitatea, azi, ar fi fost că avem o frumoasă teorie, un proiect bun (aşa cum a fost şi proiectul legii falimentului scris de mine în 2009 şi închis în sertare timp de 5 ani şi, ulterior, abandonat) şi atât.
Vă asigur că, indiferent ce voi ajunge să decid săptămâna viitoare, voi rămâne acelaşi – un om al cetăţii şi un luptător pentru drepturi şi libertăţi, dar şi un aliat al tuturor celor aflaţi în restrişte care mă vor fi chemat in ajutor”, a mai scris Gheorghe Piperea.

Gheorghe Piperea a mai precizat că nu este de acord nici cu tipul actual de politică, ”anacronic şi chiţibuşar, nici cu multe dintre feţele politice obosite care, în interes naţional şi pentru binele generaţiilor viitoare, trebuie să facă 10 paşi înapoi”.

Gheorghe Piperea și-a încheiat postarea cerându-le prietenilor un sfat: ”Iar acum îndrăznesc să vă întreb: ce mă sfătuiţi să fac?”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS