Confidenţialitate

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Final de campanie electorală. S-a schimbat clasa politică sau, dimpotrivă, a dat înapoi? | VIDEO

Vineri este ultima zi de campanie electorală. Mulți analiști au numit campania mai curând plictisitoare. Iar cele mai importante momente ale sale sunt legate de dezvăluirile despre diverși candidați. S-a discutat puțin despre proiecte, soluțiile pentru diverse probleme nu au întârziat, iar politicienii nu au primit mandat pentru chestiuni grele.

Lupta s-a concentrat, mai peste tot, pe idee că această clasă politică este aceeași mizerie și că nu ai cu cine vota. Există însă și cazuri ale unor politicieni care și-au văzut de ideile și proiectele lor pe care le-au comunicat ca atare. Iar în multe orașe, aceștia chiar sunt o alternativă.

La Avocatul Diavolului vă invităm să cântăriți clasa politică din România, așa cum ați văzut-o în această campanie electorală. Ceea ce dorim să aflăm de la voi este dacă, în acești ultimi ani, România a făcut un progres din punct de vedere al calității politicienilor, al ideilor lor, comportamentului și mai ales din punctul de vedere al proiectelor prezentate. 

Sau, poate cumva, în ciuda progresului pe care societatea noastră l-a înregistrat pe anumite paliere, clasa politică nu reușește să se racordeze la ideile și proiectele unei lumi moderne. Și vedeam în fiecare zi, uneori, lucruri care ne aduc aminte de anii  90 și uneori de perioada comunistă.

Așadar, vă întrebăm, astăzi, dacă în România clasa politică a progresat, s-a modernizat sau, dimpotrivă, suntem mai rău pe măsură ce trec anii?

Vlad Petreanu și Cătălin Striblea vă așteaptă la Avocatul Diavolului la 0372 069 599, de la 13:15.