Confidenţialitate

Autoritățile ar putea impune noi restricții, pe fondul creșterii alarmante a cazurilor COVID-19 | AUDIO

Autoritățile din România ar putea impune noi restricții, după ce miercuri au fost confirmate peste 8.000 de cazuri noi și 146 de decese.

Miercuri seară, abia întors dintr-o vizită în Israel, premierul Ludovic Orban i-a chemat la Palatul Victoria pe mai mulți oficiali din Sănătate, Ministerul de Interne și din Departamentul pentru Situații de Urgență.

În cadrul ședinței, autoritățile au discutat, potrivit unor surse citate de Digi24, inclusiv varianta de limitare a circulației pe timp de noapte în mai multe zone, dar și despre purtarea măștii în toată țara, indiferent de rata de incidență.

Vicepremierul Raluca Turcan, miercuri seară, într-o emisiune la postul de televiziune B1Tv:

„Premierul s-a întors dintr-o vizită oficială în Israel și acum este la Palatul Victoria, cu colegii mei, astfel încât să discute măsurile care se prefigurează, în special la nivelul localităților în care numărul de infectări la mie de locuitori este peste 3.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O decizie finală nu a fost luată încă. Joi seară, este programată o ședință de Guvern. Înainte va fi și o întâlnire a Comitetului pentru Situații de Urgență  unde ar putea fi aprobate noi măsuri pentru a limita răspândirea virusului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Sonia Teodoriu