Confidenţialitate

Autografele luate de Octavian Șovre lui Erling Haaland vor fi scoase la licitație

Autografele luate de arbitrul român de linie, Octavian Șovre, pe cele două cartonașe, fotbalistului norvegian Erling Haaland vor fi scoas la licitație de Ziua Copilui de către asociația S.O.S. Autism Bihor.

Octavian Şovre a fost surprins de camerele de la ieșirea de pe teren, după meciul din Liga Campionilor, dintre Manchester City și Borussia Dormund, în timp cei îi cerea autograf atacantului norvegian al celor după Borussia, la finalul meciului.

Presa și comentatorii sportivi au fost împărțiți din cauza acestui gest. Unii l-au criticat pentru că gestul nu ar fi profesionist, alții i-au găsit circumstanțe atenuante, pentru că s-ar fi întâmplat după încheierea celor 90 de minute. Abia a doua zi după acest incident s-a aflat că Octavian Șovre colecționează autografe de la fotbaliști celebri, pe care apoi le scoate la licitație iar banii sunt donați  centrului de terapie S.O.S Autism Bihor, al cărui membru de onoare este.

Cu toate acestea, Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale de Arbitri, nu l-a mai delegat pe Octavian Șovre la niciunul din meciurile ultimei etape din Liga 1.

Foto: Captură video