Confidenţialitate

Autobiografia lui Bruce Springsteen, în top 50 cele mai vândute cărţi din Marea Britanie

Cartea autobiografică ”Born to Run”, a cântăreţului Bruce Springsteen, s-a vândut în 37.518 de copii în primul weekend de la lansare, ajungând în top 50 cele mai vândute cărţi din Marea Britanie, potrivit The Guardian.

Volumul a fost intitulat după unul dintre cele mai cunoscute şi de succes albume ale artistului, ”Born to Run” (1975).

Cartea a ajuns în topul celor mai bine vândute cărţi în Marea Britanie, surclasând titluri precum ”The Girl on the Train”, de Paula Hawkins, şi ”Harry Potter and the Cursed Child” de Jack Thorne.

Autobiografia este ”bogată atât în anecdote şi detalii, cât şi în suferinţă şi îndoială”. Este o poveste scrisă ”cu demnitate”, care a fost lansată pe 27 septembrie. Artistul descrie, în cartea cu coperte groase, poveşti din copilăria lui în New Jersey, parcursul lui până la apariţia în grupul E Street Band şi lupta personală. Cititorii au cumpărat 37.518 copii în weekend, cartea ajungând astfel în top 50 cele mai vândute cărţi din Marea Britanie.

Rockerul american îşi promovează autobiografia prin intermediul unui turneu literar care va include nouă ”apariţii speciale” ale sale în librăriile din Statele Unite.