Aurelian Temișan spune cum se poate construi o familie fericită în 22 de ani – VIDEO

Invitat duminică la Dimineața Zurli, Sper-Tăticul Aurelian Temișan și-a lăsat fetele răcite acasă, pe soția Monica Davidescu și fiica lor, și s-a pus la povești alături de Mirela Retegan și Fetița Zurli.

„Ea prezenta un spectacol în care eu cântam ultimul. Am văzut-o, mi-a plăcut cum prezenta. Era în anul întâi de facultate – vorbim de anul 1995, sunt nişte ani în urmă. Eu i-am spus la final că dacă vrea să mergem acasă, dacă nu eu tot merg în zona aia – dar eu stăteam în partea cealaltă, în Drumul Taberii. Eu am dus-o acasă vreo patru luni şi aşa a început toată treaba”, și-a amintit Aurelian Temișan cum a început povestea lui de dragoste alături de Monica Davidescu.

Sunt împreună de 23 de ani și aveau de gând să adopte un copil din Senegal. Viața a avut însă, alte planuri. În Dimineața Zurli, Aurelian Temișan a descris momentul în care și-a cunoscut fiica, pe Dora-Maria. Despre viața în trei, despre prioritizări și despre cele mai importante valori care stau la baza unei relații fericite, despre faptul că părintele nu se substituie copilului, nici măcar din dragoste, au vorbit Aureșian Temișan, Mirela Retegan și Fetița Zurli în această duminică, la Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS