Confidenţialitate

AUR, despre consultările de la Cotroceni: „Au fost de formă” | AUDIO

Consultări de formă. Așa au catalogat cei de la AUR discuțiile de azi de la Cotroceni cu partidele politice pentru formarea viitorului Guvern.

Cei de la AUR au stat doar câteva minute la discuțiile cu șeful statului. Formațiunea a anunțat că nu susține guvernul PNL-PSD-UDMR și că i-a prezentat lui Klaus Iohannis lista cu semnăturile oamenilor pentru demiterea lui.

Trebuie spus că, potrivit Constituției, președintele poate fi suspendat din funcție de Parlament, cu minim 234 de voturi pentru.

Pur și simplu au fost de formă aceste consultări de la Cotroceni. Deși colegii mei au spus păsurile a milioane de români care nu sunt de acord cu guvernul lui Klaus Iohannis și a partidelor dumnealui, domnul Klaus Iohannis, într-o sfidare totală față de români, a fost monosilabic ca de obicei. Sperăm să-i vină mintea la cap și să semneze și Klaus Werner Iohannis pe formularele de demitere a lui Klaus Iohannis”, a spus George Simion după desemnarea primului ministru.

Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Citește și: Klaus Iohannis anunță numele premierului: Îl desemnez pe domnul Nicolae Ciucă pentru a forma o echipă guvernamentală

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.