Au apărut specificațiile noului HTC One M10

Avem specifiațiile noului vârf de gamă al celor de la HTC. Deoarece telefonul va fi lansat în curând la Mobile World Congress, se pare că taiwanezii au lăsat informațiile să se scurgă în presă.

Așadar, HTC One M10 va veni cu un ecran de 5,1 inch QHD Amoled, iar procesorul va fi un Snapdragon 820. Va avea 4gb RAM și 32 GB spațiu de stocare. Ar fi de precizat și că modelul One M10 va veni și cu un slot pentru card microSD.  Spre deosebire de modelele precedente din seria One M, noul telefon nu va avea  speakere stereo frontale, însă va dispune de un scaner de amrpentă care va fi plasat pe butonul “Home”.

Dar să vorbim despre ce e cel mai interesant: camera foto. Fotografiile lui One M10, spune compania, vor rupe gura târgului. Ar fi cazul, având în vedere că modelul precedent, One M9, a primit numeroase critici la acest capitol.  One M10 va veni cu o cameră de 12MP cu laser autofocus și stabilizator optic de imagine. În plus, camera frontală va avea și ea un stabilizator optic pentru cei cărora le tremură mâna când fac un selfie.