Au apărut în SUA botoşeii cu toc pentru „bebeluşe“

„Pee Wee Pumps“ se numesc încălţările destinate bebeluşilor-fetiţă, realizaţi de compania americană cu acelaşi nume, din Pennsylvania.

Pantofiorii sunt prevăzuţi cu tocuri care se pot plia şi costă 35 de dolari perechea.

Repezentanţii brandului prezintă botoşeii ca fiind „prima declaraţie de stil a fiicei dumneavoastră“, dar părinţii nu au fost impresionaţi sau amuzaţi de această descriere, ci de-a dreptul înfuriaţi.

De exemplu, botoşeii cu toc şi imprimeu leopard sunt descrişi pe site-ul companiei ca „încălţările care îl vor face pe copilaşul dumneavoastră sălbatic să arate şi să se simtă fabulos de fiecare dată când le va purta. Seamănă cu perechea preferată de pantofi a mamei, dar în miniatură“, notează publicaţia „Daily Mail“. Poate că nu este în stare să vorbească sau să meargă, dar mica prinţesă este deja o rebelă.

Botoşeii cu toc pliabil îi vor pune în evidenţă personalitatea puternică, îşi laudă producătorul marfa pe site.

Primii clienţi nu au întârziat totuşi să apară, spre uimirea altor mii de părinţi indignaţi. „Nu înţeleg de ce există această dorinţă de a-i face pe copii că crească atât de repede, oricum fetele din ziua de azi ajung să aibă parte de chinurile mersului pe tocuri de la vârste tot mai mici. Mi-aş dori să lăsăm bebeluşii să fie bebeluşi, nu să-i îmbrăcam la fel ca pe adulţi“, a declarat reprezentanta platformei online upfrontmama.com, dedicată creşterii copiilor, pentru „Daily Mail“.