Athenee Palace Hilton Bucharest reacționează la declarațiile lui Liviu Dragnea

După ce în urmă cu o zi președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut că anul trecut a fost ţinta unei tentative de asasinare iar cei patru presupuși asasini s-ar fi cazat la Athenee Palace Hilton Bucharest, pagina de Facebook a hotelului s-a umplut de reviewuri amuzante atât în română cât și în engleză. La câteva ore după ce numărul acestora a crescut considerabil, reprezentanții hotelului au revenit cu o precizare pe pagina de Facebook.

”Vă mulțumim pentru mesajele postate astăzi. Vă asigurăm că protecția și siguranța oaspetilor și a vizitatorilor noștri este de importanță vitală pentru noi, și că nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă”

Liviu Dragnea susţine că a fost ţinta unei tentative de asasinare

Invitat într-o emisiune la postul de televiziune Antena 3, preşedintele PSD a declarat că, anul trecut, ar fi fost ţinta unei tentative de asasinare.

Întrebat dacă se doreşte să fie omorât, dacă este ameninţat cu moartea şi dacă are informaţii că s-ar pune la cale asasinarea sa, Liviu Dragnea a declarat: “Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. (…) Au venit patru străini în România, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază”.

Presupuşii asasini ar fi fost plătiţi de “un om foarte celebru în lume”.

„Nu există un dosar în legătură cu o presupusă tentativă de asasinare a lui Dragnea”

Până la această oră nicio autoritate care ar trebui să cerceteze un eveniment de o asemenea gravitate, ținând cont de funcția pe care o ocupă în stat liderul PSD, nu a făcut cerectări sau nu a primit vreo sesizare.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu a existat şi nu există un dosar de urmărire penală în legătură cu o presupusă tentativă de asasinat la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, au declarat pentru Europa FM surse din Parchetul General.

De asemenea, la Parchetul General nu există nici o sesizare în legătură cu acest caz.

Informația a fost ulterior confirmată de biroul de presă al instituției.

SRI și SPP au făcut anunțuri asemănătoare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS