Confidenţialitate

Aterizare de urgență din cauza unei dispute legată de … flatulență

Pilotul unui avion care zbura între Dubai şi Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în urma unui conflict izbucnit la bordul aeronavei din cauza flatulențelor repetate ale unui pasager, informează Fox News.

Doi olandezi care stăteau lângă pasagerul care suferea de flatulenţă l-ar fi rugat pe acesta să înceteze, însă el a refuzat.

În urma plângerilor formulate de cei doi pasageri, însoţitorii de zbor din avionul aparţinând companiei Transavia Airlines nu ar fi intervenit, ceea ce a dus la o bătaie între bărbaţi.

În ciuda avertizărilor pilotului, altercaţia a continuat, iar avionul a fost îndreptat către aeroportul din Viena unde a aterizat de urgenţă.

Un echipaj de poliţie a urcat la bord după aterizare, iar două femei şi doi bărbaţi au fost îndepărtaţi din aeronavă.

Femeile, care sunt surori, intenţionează să se adreseze unui tribunal deoarece pretind că nu au fost implicate în această altercaţie, precizează sursa citată.

Nora Lacchab, studentă în vârstă de 25 de ani, a declarat că scoaterea sa din avion a fost ”umilitoare”.

”Nu ştiam cine erau aceşti băieţi, am avut doar ghinionul de a sta pe acelaşi rând cu ei şi n-am făcut nimic. Tot ce pot spune este că echipajul a fost provocator şi a alimentat situaţia”, a declarat Lacchab pentru Telegraph.

Toţi cei patru pasageri au fost eliberaţi din custodia poliţiei fără a fi acuzaţi.

Însă cu toţii au primit interdicţie de a mai zbura cu o aeronavă a companiei Transavia Airlines.