Atentatele din Paris lovesc și în turism. Românii mai merg spre capitala Franței doar în interes de afaceri

Potrivit Paravion.ro, imediat după atentatele din 13 noiembrie, s-au înregistrat anulări de zboruri către Paris, iar în ultimele zile rezervările în scop turistic pentru această destinație au scăzut aproape de zero. Agenția online de turism precizează că puținele persoane care și-au cumpărat bilete de avion și cazare în hoteluri călătoresc în interes de afaceri.

 

Pentru a încuraja turiștii să revină în Paris, agențiile de turism franceze au ieftinit pachetele turistice, în medie, cu 25%, hotelierii francezi au redus tarifele cu 50%. Totodată, companiile aeriene acceptă modificări de perioadă sau de nume. De exemplu, persoanele care și-au cumpărat bilete pentru zboruri operate de TAROM spre și dinspre Paris, în perioada 14-22 noiembrie, pot amâna călătoria, iar contravaloarea biletelor se va constitui într-un credit ce va putea fi ulterior utilizat pentru achiziționarea de bilete pe orice destinație operată de TAROM.

 

De asemenea, Air France oferă opțiuni de modificări gratuite celor care călătoresc cu bilet emis la sau înainte de 14 noiembrie, pentru zboruri dintre 17 și  22 noiembrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS