Atac ”Game of Thrones” pe conturile de Facebook și Twitter HBO

”Game of Thrones” ridică din ce în ce mai multe probleme pentru HBO. După ce hackerii au lansat online, înainte de HBO, scripturile ”Game of Thrones” şi datele sensibile ale companiei, acum și conturile de Facebook și Twitter HBO, inclusiv cel al serialului ”Game of Thrones” au fost sparte.

Mesajul, aparent inofensiv, ”OurMine sunt aici, doar vă testăm securitatea”, arată totuși cât de determinați sunt hackerii să acceseze conturi și informații sensibile ale HBO, în special cele care au legătură cu serialul ”Game of Thrones” . În mesajul postat în rețelele de socializare, echipa HBO este invitată să contacteze hackerii pentru ”a primi ajutor” să-și securizeze conturile.

Săptămâna aceasta este una plină de evenimente în jurul celui mai piratat serial de televiziune din istorie. Episodul 6 din ”Game of Thrones” a ajuns pe internet înainte de lansarea oficială, după ce HBO Spania l-a difuzat din greşeală. Doar o oră a fost ținut online, însă timpul a fost suficient pentru ca el să fie copiat și urcat pe multiple siteuri care distribuie filme și seriale online ilegal.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS