Confidenţialitate

RoRec a reluat Serviciul Național de Colectare a deșeurilor electrice

Asociația RoRec alături de operatorii săi parteneri anunță reluarea serviciilor de colectare a deșeurilor electrice mari și voluminoase de la domiciliu sau sedii de firme și instituții.

Începând de sâmbătă 16 mai, serviciul este din nou activ în toate județele României, iar toți cei care au adunat, în ultimele luni de izolare, deșeuri de care doresc să se debaraseze o pot face acum, responsabil, simplu și gratuit!

Cu un apel la TelVerde 0800.444.800 sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în case și birouri, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile.

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9-17 – la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro
Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și on-line, pe colecteaza.ro Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mânuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi.