Asociația Zi de Bine va uni doar virtual cu 2200 de scaune Centrul Blondie de Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii „Marie Curie”

În 30 de zile, Asociația Zi de Bine caută să transforme o casă din Popești-Leordeni într-un spațiu prietenos în care copiii abandonați vor fi cel mai aproape de ACASĂ: Casa Blondie – Centru de recuperare.

Pentru această cauză, pe 14 martie, de la ora 14, ar fi trebuit ca  2200 de scaune goale să fie ocupate de voluntari care au ales să doneze pentru ca proiectul să poată fi realizat. Acestea ar fi urmat să unească simbolic Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii „Marie Curie” de Centrul Blondie.

”Deoarece trecem prin momente dificile, în care bucuria s-a transformat în îngrijorare, evenimentul care urma să se desfășoare sâmbătă, 14 martie, ora 14:00, s-a anulat.

Pentru că ne dorim să vă știm sănătoși și pregătiți pentru ce va urma, pentru că vrem să vă știm puternici, căci copii abandonați vor mai fi și vor avea nevoie de noi, ne-am gândit să mutăm scaunele acolo unde e cald și bine și siguranță.
Pe 14 Martie de la ora 14:00, de acolo de unde este iubire, în familiile voastre, așezați-vă pentru o clipă pe un scaun, imortalizați momentul și trimiteți-ne fotografia. Toți în același timp, pe pagina de facebook ( https://www.facebook.com/zidebine.ro/ ), la postarea de la ora 14:00”, transmit reprezentanții Asociației Zi de Bine.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS