Confidenţialitate

Asociația Fotbal Club Astra Giurgiu vinde la licitație o peluză cu 20 de gradene și peste 2000 de locuri, dar și alte bunuri | AUDIO

Astra Giurgiu vinde la licitație o peluză și mai multe bunuri. Clubul, mare glorie a fotbalului giurgiuvean, se află în reorganizare financiară, iar acum scoate la licitație, pe bucăți, mai multe bunuri pe care le deține printre care și o peluză. Astra a solicitat intrarea în insolvență in urmă cu 2 ani din cauza problemelor majore cu banii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe masa Consiliului Local Giurgiu s-a aflat o înștiințare în care se stipulează intenția de vânzare a imobilelor deținute de Asociația Fotbal Club Astra Giurgiu. Prin această înștiințare, administratorul judiciar al Clubului de fotbal cere primăriei Giurgiu să comunice dacă își exercită dreptul de preemțiune, adică dacă intenționează să cumpere bunurile respective.

Este puțin probabil ca primăria Giurgiu să dețină în buget peste 3 milioane de euro pentru a achiziționa ce scoate la vânzare Clubul. Dar pentru cine își permite, Astra vinde o peluză cu 20 de gradene și peste 2.000 de locuri, în valoare de 1,1 milioane euro.

De vanzare sunt și clădirea pentru vestiare plus o anexă administrativă, de 2,2 milioane euro. Mai sunt de vanzare un autocar, un microbuz și un autoturism, toate cele trei autovehicule însumând aproximativ 40.000 euro.

Retrogradarea Clubului din Ligă a cauzat restanțe către angajați și s-a apelat la această variantă destul de utilizată în ultimii ani de echipele de fotbal, chiar și din Liga 1.

Autor: Camelia Dumitru Sachetti

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Firma canadiană, acuzată de Simona Halep că i-a furnizat suplimentul contaminat cu Roxadustat: „Noi n-am înșelat niciodată pe nimeni” | AUDIO