Confidenţialitate

Asociația Copii pentru Viitor caută sprijin pentru a putea ajuta în continuare

După ce în ultima lună ajutoarele de la Asociația Copii pentru Viitor au ajuns în 5 județe din țară – Ialomița, Hunedoara, Teleorman, Prahova și Brașov, în comunități foarte sărace, reprezentanții organizației caută acum sprijin pentru a putea continua să vină în ajutorul celor nevoiași. Peste 3000 de persoană au primit până acum, prin Asociația Copii pentru Viitor, produse alimentare, lactate (donate de Albalact și Olympus), produse de igienă personală, dar și cărți.

Ancuța Iordănescu, rprezentanta Asociației Copii pentru Viitor, spune că acum resursele s-au terminat și pentru a putea continua acțiunile de sprijin în familiile sărace sau pentru a putea ajuta pe cei aflați pe patul de spital și care provin din asemea familii este nevoie de ajutor.

”Toți suntem voluntari, nu avem costuri administrative, toate resursele merg către beneficiari. E un strigăt de ajutor! Avem nevoie de produse alimentare și de igienă personală, cărți de colorat, carioci, cărți de lectură pentru copii”, spune Ancuța Iordănescu.

Donații se pot face în contul RO87BTRLRONCRT0336144801, deschis la Banca Transilvania, iar preprezentanții organizației pot fi contactați pentru spirjin direct în produse pe adresa de e-mail copiipentruviitor@gmail.com.