Confidenţialitate

Ascultătorii Europa FM s-au întrecut în mesaje audio creative la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Cu toții visam cu ochii deschiși la o vacanță, dar, în egală măsură, știm cât de important este să fim sănătoși și în siguranță.

Astfel, vara asta, Komoder și Europa FM duc relaxarea la cel mai înalt nivel. Acum, ai ocazia să te relaxezi chiar la tine acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga vineri, 15 mai, prin tragere la sorți.

Și în această dimineață, Vlad, George și Luca au primit multe mesaje audio de la ascultători, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”

Trei dintre cele mai creative mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 15 mai.

“Știu că mă vrei, că n-ai răbdare, că pentru tine, dragul meu, eu sunt câștigul cel de azi, câștigul mare. Și du-te, dar, și dă cu spirt sau fă o baie. Respectă-mă, căci sunt și voi rămâne al tău, pe veci, fotoliul din odaie. Iar de n-o faci sau nu o faci cu rigoare și în sensul ăsta eu am măcar vreo bănuială, îmi iau adio în clipa viitoare, institui carantină și îți impun distanță socială”, și-a imaginat Grig că ar spune fotoliul.

“Hopa! Am concurență! Patul scoate sunete toată noaptea. A furat meserie șmecherul. Să intru în șomaj sau, mai bine, mă reprofilez? Să relaxez animale înainte de … (știți voi)? Aceasta e dilema!”, este mesajul ascultătoarei noastre, Amalia.

“Dă-te jos, vițelule, de pe mine, că te-ai făcut ca un porc și mi-ai rupt toate șalele”, a spus Lucian.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mesajul de astăzi care intra în finală este cel de-al doilea mesaj, al Amaliei.

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!