Ariana Grande îşi suspendă turneul european după atacul terorist din Manchester

Cântăreaţa americană Ariana Grande şi-a suspendat întregul turneu european în urma atacului terorist comis la finalul concertului pe care l-a susţinut luni seară în oraşul englez Manchester, potrivit unor surse din anturajul vedetei pop.

Potrivit Contactmusic.com, artista urma să susţină următoarele concerte la Londra, joi şi vineri seară.

În vârstă de 23 de ani, Ariana Grande îşi va reprograma restul turneului său european.

Un anunţ oficial nu a fost făcut deocamdată.

După atacul terorist comis cu o bombă de la Manchester Arena, unde 22 de persoane au fost ucise şi alte 59 au fost rănite, Ariana Grande s-a declarat devastată de cele întâmplate.

Ariana Grande se declară devastată

 

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă, nefiind rănită.

TMZ.com a scris că artista este incapabilă să mai susţină concerte, atât ea, cât echipa sa managerială temându-se pentru propria siguranţă.

 

În urma tragediei de luni seară,trupa Take That a anunţat că şi-a anulat concertul pe care îl avea programat marţi seară în Liverpool.

”Din respect pentru toţi oamenii – şi famiile lor – afectaţi de oribilul incident petrecut seara trecută pe Manchester Arena, am decis să ne amânăm spectacolul din această seară din Liverpool. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum câtre familiile îndoliate”, au transmis membrii grupului.

Formaţia britanică susţinuse deja trei show-uri pe Manchester Arena pe 18, 19 şi 20 mai. Deocamdată, grupul Take That nu a luat o decizie în privinţa concertelor programate pe acelaşi stadion pe 25 şi 27 mai.

La rândul său, grupul Blondie a anunţat pe Facebook că în urma atacului din Manchester a luat decizia de a anula concertul pe care trebuia să îl susţină la Londra, marţi seară.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS