Confidenţialitate

Argeş: Un bărbat a murit în urma loviturilor primite într-o altercaţie în trafic

Un şofer a murit noaptea trecută după ce – în urmă cu câteva zile – a intervenit pentru aplanarea unei altercaţii în trafic.

Incidentul s-a întâmplat pe Drumul Naţional Piteşti – Curtea de Argeş, când bărbatul a vrut să aplaneze un conflict între alţi şoferi, dar a fost şi el lovit şi a ajuns în comă la spital, unde a murit noaptea trecută – după cum transmite corespondenta Europa FM, Ana Sorescu.

Bărbat de 48 de ani din Curtea de Argeş a ajuns în comă, la spital, bătut crunt de doi fraţi, când a intervenit într-un conflict în trafic.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire, dar rudele şi prietenii se roagă pentru o minune. Între timp, agresorii au ajuns în arest.

Cătălin Plaiaşu, 48 de ani, din Curtea de Argeş, este patronul unei firme din Piteşti. Luni după-amiaza se îndrepta spre Curtea de Argeş, unde locuieşte. A văzut un tânăr atacat de doi indivizi şi a sărit în apărarea lui.

Cel vizat iniţial de agresori s-a încuiat în maşină, apoi a fugit de la locul incidentului şi a anunţat poliţia.

Cei doi agresori – doi fraţi din comuna Malu Vânăt, judeţul Argeş – l-au lovit crunt pe Cătălin Plaiaşu, după care au fugit.

Cei doi fraţi acuzaţi că l-au lovit îngrozitor pe bărbatul de 48 de ani sunt acum în arest.