ARGEȘ: Primăria din Bascov trebuie să plătească o factură telefonică de aproape 20.000 de euro

Aproape 20.000 de euro trebuie să achite Primăria Bascov unui furnizor de telefonie mobile după ce angajații primăriei au trimis sms-uri de pe telefoanele de serviciu, la îndemnul primarului Gheorghe Stancu, pentru a susține ansamblul folcloric al Casei de Cultură din localitate, într-o competiție organizată de o televiziune privată.

Ansamblul Doina Bascovului a participat la o competiție națională organizată de o televiziune privată și a reușit să câștige competiția – transmite corespondentul Europa FM, Ana Sorescu.

Câștigătorul a fost desemnat după numărul de sms-uri pe care l-a primit de la telespectatori, iar ansamblul folcloric din Bascov a reușit să strângă 60 de mii de voturi.

Acum a izbucnit un adevărat scandal în Consliul Local Bascov după ce s-a aflat că primăria din localitate trebuie să achite aproape 20.000 de euro pe sms-urile trimise de pe telefoanele de serviciu de către angajații primăriei.

Conslierii locali PNL dar și o parte din cei ai PSD, partid din care provine și primarul Gheorghe Stancu, s-au opus ca factura să fie plătită din bugetul local.

Ca urmare, proiectul inițiat de primar pentru plata sms-urilor a picat și toată lumea se întrebă cine va achita factura.

Din surse s-a aflat că angajații Primăriei Bascov au avut normă de sms –uri.

Un SMS a costat 25 eurocenți.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS