Confidenţialitate

Argeș: Percheziții în cazul investițiilor la sisteme de apă. Verificări, inclusiv la Primăria Pitești

Percheziții la două primării din Argeș și la sediul societății Apă Canal din Pitești. Procurorii DNA verifică modul în care a fost implementat un proiect finanțat din fonduri europene în perioada 2000 – 2010

Verificările sunt efectuate într-un dosar penal privind extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare din orașul Ștefănești, lucrări efectuate în perioada 2000 – 2010. Potrivit procurorilor DNA, dosarul a fost deschis în acest an.

Conform Primăriei Ștefănești, percheziţiile vor dura zece zile, urmând să fie ridicate înscrisuri şi să fie verificate sistemele informatice  din Compartimentele Contabilitate, Achiziții-lnvestiții, Urbanism și Registru Agricol.

Percheziții au loc și la Primăria Pitești în același dosar care vizează modul de implementare a proiectului de extindere a rețelei cu apă. Și aici se ridică înscrisuri și se verifică sistemele informatice.

Procurorii DNA au descins şi la sediul societăţii “Apă Canal 2000” din Piteşti, care a derulat proiectele de la Pitești și Ştefăneşti.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ana Sorescu