„Arena Națională” își schimbă gazonul pentru Euro 2020

Arena Națională” ar putea avea un gazon nou pentru Euro 2020, deși l-a schimbat ultima dată la sfârșitul lunii august, operațiune ce a costat 240.000 de euro.

Președintele Federației Române de FotbalRăzvan Burleanu anunță că gazonul natural ar putea fi schimbat cu unul hibrid, la fel ca acela de la Craiova, de pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Amintim, competiția continentală de anul viitor va fi găzduită de 12 orașe, celebrând 60 de ani de la primul Campionat European.

Bucurestiul va organiza sâmbătă și tragerea la sorți oficială a grupelor, la Romexpo, unde sunt așteptați 500 de invitați. Printre aceștia, fotbaliști celebri, dar și selecționeri ai echipelor calificate.

Ceremonia va începe la ora 19:00.

Didier Deschamps, tehnicianul Franței, Joachim Low, antrenorul Germaniei, cel al Italiei – Roberto Mancini, Luis Enrique, selecționerul Spaniei sau Andriy Shevchenko, antrenorul Ucrainei, sunt doar câțiva dintre cei care vor participa la eveniment.

A mai fost invitat portarul Iker Casillas și foștii fotbaliști Rudd Gullit sau Luis Figo.

Aleksander Ceferin, președintele UEFA nu avea cum să lipsească de la eveniment.

Va fi un adevărat spectacol, cu Orchestra Simfonică din București, sau DJ-ul Martin Garrix, care a compus imnul Euro 2020.

La tragerea la sorți, vor fi 4 urne cu câte 6 bilețele, pe care sunt scrise numele țărilor participante.

20 de echipe naționale și-au asigurat deja un loc la turneul final.

România încă își joacă șansele de calificare, iar câștigătoarele celor 4 baraje le vom afla, în martie, anul viitor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS