Confidenţialitate

Arafat: E foarte probabil ca o parte dintre decesele vaccinaților să fie ale unor persoane care s-au imunizat doar pe hârtie | AUDIO

Recentele anchete privind vaccinările fictive determină oficialii să se întrebe dacă nu cumva printre persoanele vaccinate care au decedat de Covid se află și unii dintre cei care și-au luat aceste adeverințe fără să fi facut, de fapt, injecțiile.

Șeful DSU, Raed Arafat, spune că această ipoteză este greu, dar nu imposibil de demonstrat, cu atât mai mult cu cât au existat două situații în care unii bolnavi au recunoscut înainte să moară ca au mințit când au spus ca s-au vaccinat.

„Este o întrebare pe care ne-o punem cu toții: dacă toți vaccinații care decedează sunt într-adevăr vaccinați. Ne întrebăm dacă nu este vorba despre o persoană sau două nevaccinate. Știm că a fost un caz la Sibiu în care un tânăr a decedat, dar înainte să decedeze, cu două-trei zile înainte, i-a zis medicului că certificatul lui nu este real”, a spus Raed Arafat.

„Dacă avem acum și cazul deschis de Parchet și de Poliție și unde știm că există așa ceva, este foarte probabil că o parte din cei ziși vaccinați și decedați să fie vaccinați doar pe hârtie”, a adăugat șeful DSU.

Citește și: Raed Arafat: Nu este posibil ca unii medici să ajungă la burnout, iar alții să vină cu o hârtie motivând că nu se pot apropia de bolnavii COVID | AUDIO

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.