Arad: Un jandarm şi un poliţist, care se aflau în timpul liber, au prins un hoț

Un jamdarm şi un poliţist, care se aflau în timpul liber, au prins, vineri, un bărbat care tâlhărise un alt vârstnic chiar în centrul orașului Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, plt.maj. Daniel Monoranu, jandarmul şi poliţistul erau în timpul liber şi se aflau pe o stradă din centrul municipiului Arad, când au auzit strigătelor mai multor persoane, care reclamau că un bărbat i-a sustras altei persoane o sacoșă în care se găsea o sumă importantă de bani.

Hoțul a luat-o la fugă, printre blocurile din zonă, în încercarea de a se face nevăzut.

Oamenii legii l-au urmărit pe suspect, iar în scurt timp l-au imobilizat, solicitând şi intervenţia agenţilor din cadrul Biroului de investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Din primele verificări a rezultat că suspectul şi-a urmărit victima de la o casă de schimb valutar, unde aceasta schimbase o sumă de bani, până pe o stradă din apropiere, moment în care i-a sustras plasa cu bani, şi a luat-o la fugă.

Victima sesizase că suspectul a stat cam mult şi nejustificat în zona casei de schimb valutar, dar nu i-a acrodat prea mare atenţie.

Conform unor informaţii, victima este tatăl a două tinere artiste, gemene, din Arad, care studiază muzica în Anglia, iar în plasă avea circa 5.000 de lire sterline pe care îi schimbase pentru a-i trimite fiicelor aflate la studii în Marea Britanie.

Suspectul este audiat de către autorităţi şi cel mai probabil va fi reţinut. Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS