Confidenţialitate

Arad: Un bărbat a murit după ce mașina sa a explodat în parcarea unui hypermarket

Un bărbat de 66 de ani a decedat, sâmbătă, la Arad, după ce ce mașina în care se afla a explodat. Conform unor informații, este vorba despre un cunoscut om de afaceri , fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea.

Totul s-a întâmplat în parcarea unui hipermaket  din cartierul Aurel Vlaicu, imediat după ora 7. Bărbatul a parcurs câțiva metri cu mașina, după ce s-a declanașat explozia. A armat ce a fost urmată de un puternic incendiu, iar bărbatul a fost pur și simplu carbonizat.

Purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Ugență Arad, maior George Pleșca

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Explozia, care s-a auzit la câteva străzi distanță, a avariat alte 3 mașini și a spart geamurile unui apartament din apropiere.

Polițiștii au început o anchetă, iar conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian GHEORGHE.

Pompierii și polițiștii continuă cercetările în acest caz.