Arad: Un bărbat cu afecțiuni psihice, principalul suspect în cazul incendiului de la pensiunea din pădurea Ceala

Un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice este principalul suspect în incendierea intenţionată, în noaptea de sâmbătă către duminică, a unui restaurat-pensiune din pădurea de la marginea municipiulului Arad.

Bărbatul a fost prins şi este internat la psihiatrie.

Conform unor informaţii, bărbatul, care ar fi avut o altercaţie cu patronul unei pensiuni din pădurea Ceala de la marginea municipiului Arad, ar fi fost văzut plecând din zona din care a izbucnit incendiul.

Suspectul a fost căutat de către poliţişti încă de duminică dimineaţă. Potrivit poliţiştilor, bărbatul, care are 48 de ani, a fost prins şi a fost internat în Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Bărbatul este singurul suspect în acest caz.

El se cunoştea cu patronul pensiunii şi chiar îl vizita pentru că i-ar fi făcut masaj, însă cei 2 s-ar fi certat.  În pensiunea incendiată se aflau 16 persoane, dintre care una a fost rănită  în timp ce ieşea din clădirea cuprinsă de flăcări.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi medici. Pompierii au stins incendiul după circa patru ore de intervenţie. Poliţiştii continuă cercetările  pentru distrugere calificată.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS