Confidenţialitate

Arad: Trei elevi, implicați într-o bătaie la școală, reținuți timp de 24 de ore de Poliție | AUDIO

Trei elevi irmplicați în bătaia dintr-o școală din județul Arad au fost reținuți pentru 24 de ore, iar al 4lea a fost internat la psihiatrie. Bătăușii sunt elevi problemă, unii chiar repetenți, care au fost implicați în mai multe incidente, s-au plâns chiar profesorii lor.

Un elev de la Liceul Atanasie Marienescu din orașul Lipova, ai cărui părinți sunt plecați la muncă în străinătate, un băiat liniștit, care nu a crează probleme, spun chiar profesorii, a fost lovit cu pumnii și picioarele decătre mai mai mulți colegi chiar într-o sală de clasă. Imaginile cu bătaia au fost postate pe Facebook decătre părinții băiatului agresat.  În filmarea începută înainte de bătaie se vede cum un băiat îi cere unui coleg, care stătea în bancă, să se ridice în picioare, apoi îl împinge şi îl loveşte cu pumnii. Victima se apără, dar este atacată de alţi doi colegi, care îl lovesc cu picioarele şi pumnii, în timp ce alţii încurajează bătaia. Elevul bătut are părinții plecați la muncă în străinătate.

Purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Livia Pescar

”În baza probatoriului administrat, față de  trei minori au fost dispuse măsuri preventive, după cum urmează: Minorul de 13 ani a fost internat la Spitalul Județean Arad – Secția Neuropsihiatrie Pediatrică; ceilalți doi minori care și-au agresat colegul au fost reținuți pentru 24 de ore. Tânărul care a filmat și ulterior distribuit imaginile a fost, de asemenea, reținut. Cei 4 elevi sunt cercetați pentru amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.”

Polițiștii și procurorii dincadrul Parchetului din Lipova continuă cercetările în acest caz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ciprian Boiţiu