ARAD: Târg de Bucate Regale, la Săvârșin

Cea de-a doua ediţie a “Târgului de Bucate Regale“, care reuneşte producători agricoli de pe Valea Mureşului, din judeţul Arad, dar şi alţi producători care fac performanţă în agricultură, are loc joi, 26 octombrie, în comuna Săvârşin, locul în care Familia Regală a României deţine un domeniu cu castel, singura reşedinţă privată a Familiei.

Târgul ţine joi până seara târziu şi arată, printre altele, cum se pot obţine bani europeni pentru agricultură, dar şi expoziţii de utilaje.

Cei mai buni producători vor fi premiaţi.

Atmosfera este întreţinută de tineri interpreţi de muzică populară din cadrul ansamblului “Valea Mureşului” din comuna Săvârşin

Familia Regală a României deţine Castelul Regal de la Săvârşin, iar membrii familiei petrec mai multe perioade din an aici, şi de fiecare dată sărbătorile de iarnă.

Castelul Regal de la Săvârşin este reşedinţa privată a Familiei Regale a României şi locul preferat al Regelui Mihai I.

Pentru localnici este o mare bucurie să vadă Familia Regală şi sunt foarte mândrii că membrii Familiei Regale se află în mijlocul lor, iar aici Familia Regală este foarte iubită. Cei mai în vârstă îşi amintesc cum Regele obişnuia să vină aici înainte să fie forţat să plece din ţară.

Foto: casaregală.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS