Arad – Restricții în trafic cu ocazia Raliului Aradului, una dintre cele mai importante competiții de profil din Europa

Raliul Aradului aduce mai multe restricţii în circulaţia din centrul oraşului.

Aici vor fi prezentate maşinile cu care spectatorii se vor putea şi fotografia, dar va avea loc o probă superspecială şi vor fi premiaţi câştigătorii.

Competiţia atrage mulţi turişti, aşa că locuri de cazare libere se mai găsescu cu greu.

 

Cea de-a 7a ediţie a Raliului Aradului are loc în perioada 7-9 mai, însă restricţii în trafic au fost impuse încă de astăzi.

Este închisă o mare parcare din centru şi str. Romul Veliciu de lângă primărie, iar mai pe seară, până la 23:00, nu vor circula maşinile şi tramvaiele pe o parte din Bd.Revoluţiei .

Mâine – joi -, între orele 17-22.30 se închide circulaţia auto în faţa primăriei, pentru că au loc startul oficial, prezentarea echipajelor şi sesiuni de autografe. Vineri – 8 mai – de la ora 07:00 dimineaţa până sâmbătă – 9 mai – la ora 23 :00 se închide str.Romul Veliciu şi Bd.Revoluţiei între Teatru – str.Xenopol.

Tot vineri între orele 17:00-22:30 nu vor circula tramvaiele pe 2 tronsoane din bulevardul central în zona primăriei pentru că aici se va desfăşura proba superspecială, iar sâmbătă – 9 mai – între orele 18 :00 -23 :00 se închide circulaţia în aceleaşi zone pentru că va avea loc premierea câştigătorilor.

38 de echipaje din ţară şi din străinătate iau startul la Raliului Aradului, care a devenit una dintre cele mai importante competiţii de profil din Europa .

Traseele competiţiei sunt în municipiul Arad şi pe dealurile şi munţii de pe Valea Mureşului.