Confidenţialitate

Arad: O șoferiță de 34 de ani, suspectată că a ucis cu mașina femeia descoperită într-un șanț. A crezut că a lovit un animal și a mers mai departe

O femeie de 34 de ani din județul Bihor a fost reținută ca fiind principalul suspect în comiterea unui accident rutier în urma căruia cadavrul unei femei de 43 de ani a fost descoperit la marginea unui drum din județul Arad.

La primele audieri, șoferița, care conducea un camion, a declarat că nu și-a dat seama că a lovit un om, ci un animal și de aceea și-a continuat călătoria. Șoferița este cercetată pentru părăsirea locului accidentului.

Cercetările au început după ce la 112 s-a anunțat că s-a descoperit cadavrul unei femei într-un șant de la marginea DN76, în satul Hălmagiu, din județul Arad. Prima dată, polițiștii au descoperit că victima, care nu avea acte asupra sa, este o femeie în vârstă de 43 de ani din Vața de Jos, județul Hunedoara.

Au bănuit încă de la început că a fost vorba despre un accident rutier, așacă au început căutările șoferului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga:

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în seara zilei de 24 octombrie a.c., în jurul orei 20,20, o autoutilitară care se deplasa pe D.N. 76, spre județul Hunedoara, a accidentat mortal o femeie de 43 de ani, din Vața de Jos, după care și-ar fi continuat deplasarea. În urma investigațiilor efectuate, vehiculul a fost depistat pe raza localității Sânmartin, din județul Bihor, conducătorul acestuia fiind o femeie de 34 de ani, din județul Bihor. Persoana în cauză a fost condusă la audieri, urmând a fi reținută pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de cercetare. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Conform unor informații, victima nu are membri ai familiei în țară. Șoferița cercetată ar fi declarat că nu și-a dat seama că a lovit un om, ci a crezut că ar fi lovit un animal.

Femeia este cercetată pentru părăsirea locului accidentului. Polițiștii continuă cercetările in acest caz.

Citește și: Caz șocant la Arad: Doi copii erau bătuți cu bastonul, legați de copac și înfometați. Frigiderul, ținut cu lacăt pentru ca cei mici să nu mănânce