Confidenţialitate

Arad: Magazin Profi amendat cu 3.000 de lei pentru că vindea produse prăjite fără autorizație

 

Un magazin Profi din orașul arădean Lipova a fost amendat cu 3.000 lei de inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Arad. Inspectorii au constatat că în magazin erau vândute produse preparate termic fără să aibă autorizaţie.

“Am declanşant un control la toate magazinele Profi din Arad şi nereguli majore nu s-au găsit, doar la cel din Lipova am găsit un raion la care se prepara termic carnea şi acest lucru nu era specificat în autorizaţia de funcţionare, ca atare am luat măsurile care se impun”, a declarat directorul DSVSA Arad, Viorel Agud, citat de Mediafax.

Oficialul DSVSA Arad spune că magazinul avea dotările necesare şi îndeplinea condiţiile pentru activitatea de preparare şi servire la faţa locului a fripturilor, dar nu avea autorizaţia pentru această activitate.

Supermarketul Profi se află în centrul unui scandal, după ce săptămâna trecută şeful suspendat al unui magazin Profi din Arad, Ciprian Gabor, i-a acuzat pe superiori că l-ar fi obligat să vândă carne stricată, spălată cu detergent şi oţet.

Conducerea Profi a negat acuzaţiile şi susține că angajatul suspendat că şi-a falsificat CV-ul şi ar fi creat nereguli în contablitatea magazinului.